consultes habituals

Els serveis que oferim són poc habituals perquè parteixen del reconeixement del projecte del client.

Per a nosaltres l’entrevista és fonamental: Vos escoltam, vos ajudam a aclarir les vostres demandes, a avaluar la vostra idea i vos n’oferim d’altres.

Per això vos convidam a que, si intuiu que el servei pot ser del vostre interès, ens telefoneu per parlar amb calma sobre les vostres inquietuds.

Aquí teniu les consultes més habituals:

reforma

Volem fer reformes però, hi deu haver més possibilitats, a part de les que hem pensat?
Vos proposam millores a les vostres idees i tendreu vàries alternatives. Pensar abans d’iniciar les obres pot suposar un gran estalvi econòmic.

reformar o mudar-me?

Quan pot costar fer una reforma del local? I si ens traslladam a un de nou?
Fins ara, ho heu fet com heu pogut, però com fer-ho a partir d’ara? Reordenam el caos per continuar uns anys més amb el negoci dins ca nostra? O és més adequat que ens mudem?

orientació per a la recerca d’un local

Una vegada sé els diners que tenc i a quin crèdit puc accedir, com ho he de fer per cercar un local?
Amb quines coses m’he de fixar? Amb aquesta consulta podreu tenir uns criteris clars de com fer la cerca i podreu aclarir també les vostres prioritats.

decisió de compra

Després de molt de temps de cercar tenim 2 o 3 locals però no estam segurs de quin triar
Farem una inspecció de cada un d’ells i els avaluarem des d’un punt de vista constructiu i de les possibilitats de modificació que tenen.

avaluació d’un projecte

Tenc un projecte que no estic segur que sigui el que vull. Què puc fer?
Avaluam els vostres projectes per aclarir si s’ajusten a les vostres expectatives i demandes. L’entrevista vos servirà per dissipar els vostres dubtes.

canvi de mobiliari i d’ambientació

Ara mateix no podem disposar de gaires doblers. No podem ni comprar mobles nous, val la pena fer una consulta?
De vegades, pocs canvis i aparentment petits poden ser molt importants. La percepció pot canviar molt amb uns simples retocs.

qüestions tècniques

Tenim fissures, són importants? o ¿Com podríem solucionar el problema que tenim amb les goteres?
A més de la qüestió específica, no perdem de vista la visió global a l’hora d’intervenir. Així podeu decidir amb totes les variables damunt la taula.

locals nous

El projecte per fer una obra nova comença a l’estudi, amb una entrevista que ens servirà per prendre nota dels vostres desitjos i demandes
Després d’aquesta primera entrevista s’establiran els següents passos a fer, en que consisteixen, en quins terminis es realitzaran i el seu cost.