Empresa

Els serveis que oferim són poc habituals perquè parteixen del reconeixement del projecte del client.

Per a nosaltres l’entrevista és fonamental: Us escoltem, us ajudem a aclarir les vostres demandes, a avaluar la vostra idea i us n’oferim d’altres.

Per això us convidem a que, si intuiu que el servei pot ser del vostre interès, ens telefoneu per a parlar amb calma sobre les vostres inquietuds.

Aquí teniu les consultes més habituals:

  • Reforma

Volem fer reformes però, hi deu haver més possibilitats, a part de les que hem pensat?

Us proposam millores a les vostres idees i tindreu vàries alternatives. Pensar abans d’iniciar les obres pot suposar un gran estalvi econòmic.

  • Reformar o mudar-me?

Quan pot costar fer una reforma del local? I si ens traslladam a un de nou?

Fins ara, ho heu fet com heu pogut, però com fer-ho a partir d’ara? Reordenem el caos per continuar uns anys més amb el negoci al mateix espai? O és més adequat que ens mudem?

  • Orientació per a la recerca d’un local

Una vegada sé els diners que tinc i a quin crèdit puc accedir, com ho he de fer per cercar un local?

Amb quines coses m’he de fixar? Amb aquesta consulta podreu tenir uns criteris clars de com fer la recerca i podreu aclarir també les vostres prioritats.

  • Decisió de compra

Després de molt de temps de cercar tenim 2 o 3 locals però no estem segurs de quin triar

Farem una inspecció de cada un d’ells i els avaluarem des d’un punt de vista constructiu i de les possibilitats de modificació que tenen.

  • Avaluació d’un projecte

Tinc un projecte que no estic segur que sigui el que vull. Què puc fer?

Avaluem els vostres projectes per aclarir si s’ajusten a les vostres expectatives i demandes. L’entrevista us servirà per dissipar els vostres dubtes.

  • Canvi de mobiliari i d’ambientació

Ara mateix no podem disposar de gaires diners. No podem ni comprar mobles nous, val la pena fer una consulta?

De vegades, pocs canvis i aparentment petits poden ser molt importants. La percepció pot canviar molt amb uns simples retocs.

  • Qüestions tècniques

Tenim fissures, són importants? o ¿Com podríem solucionar el problema que tenim amb les goteres?

A més de la qüestió específica, no perdem de vista la visió global a l’hora d’intervenir. Així podeu decidir amb totes les variables damunt la taula.

  • Obra nova

El projecte per fer una obra nova comença a l’estudi, amb una entrevista que ens servirà per prendre nota dels vostres desitjos i demandes

Després d’aquesta primera entrevista s’establiran els següents passos a fer, en que consisteixen, amb quins plaços es realitzaran i el seu cost.