Família

Els serveis que oferim són poc habituals perquè parteixen del reconeixement del projecte del client.

Per a nosaltres l’entrevista és fonamental: Us escoltem, us ajudem a aclarir les vostres demandes, a avaluar la vostra idea i us n’oferim d’altres.

Per això us convidem a que, si intuiu que el servei pot ser del vostre interès, ens telefoneu per a parlar amb calma sobre les vostres inquietuds.

Aquí teniu les consultes més habituals:

  • Reforma

Volem fer reformes però, les possibilitats que hem pensat són les més adequades?

Us proposem millores a les vostres idees i tindreu vàries alternatives. Pensar abans d’iniciar les obres pot suposar un gran estalvi econòmic.

  • Reformar o mudar-me?

Quan pot costar fer una reforma a casa nostra? I si en comprem una de nova?

L’aspecte econòmic és important però és una decisió més complexa perquè són molts els factors que hi intervenen; l’entorn, l’escola on hem de dur els nens, on viuen els pares, o la idea que cada membre de la família té de com ha de ser casa seva.

Us podem ajudar a revisar aquestes qüestions i a prendre la decisió

  • Orientació per a la recerca de casa

Quan sé el pressupost de que puc disposar, com ho he de fer per cercar casa?

Amb quines coses m’he de fixar? Amb aquesta consulta obtindreu criteris per fer la cerca i podreu aclarir també les vostres prioritats.

  • Decisió de compra

Després de molt de temps de cercar tenim 2 o 3 cases seleccionades, però no estem segurs de quina triar.

Farem una inspecció de cada una d’elles i les revisarem des d’un punt de vista constructiu i de les possibilitats de modificació que tenen.

  • Avaluació d’un projecte

Tinc un projecte i no estic segur que sigui el que vull. Què puc fer?

Avaluem els vostres projectes per aclarir si s’ajusten a les vostres expectatives i demandes. L’entrevista us servirà per dissipar els vostres dubtes.

  • Canvi de mobiliari i d’ambientació

Ara mateix no podem disposar de gaires diners. No podem ni comprar mobles nous, val la pena fer una consulta?

Tenim tendència a mantenir la casa així com ens arribà. Hi ha l’opció d’emprar els espais de manera diferent i la percepció pot canviar molt amb uns simples retocs.

  • Qüestions tècniques

Tenim fissures, són importants? o ¿Com podríem solucionar el problema que tenim amb les goteres?

A més de la qüestió específica, no perdem de vista la visió global a l’hora d’intervenir. Així podeu decidir amb totes les variables damunt la taula.

  • Cases noves

El projecte per fer una casa nova comença a l’estudi, amb una entrevista que ens servirà per prendre nota dels vostres desitjos i demandes

Després d’aquesta primera entrevista s’establiran els següents passos a fer, en que consisteixen, amb quins plaços es realitzaran i el seu cost.